Site Overlay

WiFi – Cloud

WiFi is niet meer weg te denken in deze wereld, waar u ook bent, thuis, op kantoor, in de auto, op straat, op vakantie, u heeft bijna altijd wel WiFi nodig om met uw telefoon, laptop of tablet te kunnen communiceren met wie dan ook.

Omdat het WiFi bereik niet alleen afhankelijk is van de grootte en indeling van uw huis, maar ook van andere factoren zoals het WiFi gebruik van uw buren en/of naaste omgeving, bestaat er geen standaard pasklare oplossing. Iedere omgeving is uniek. IT Home Service heeft door de jarenlange ervaring met Wifi een plan van aanpak dat er voor zorgt dat in iedere woon of kantoor omgeving optimale WiFi ontvangst mogelijk is.

Graag inventariseren wij samen met u wat de beste en meest economische oplossing is voor u en uw medebewoners.

Veel mensen vragen zich af wat de CLOUD nou werkelijk betekent. Kort samengevat betekent het dat u uw documenten, foto’s of andere bestanden niet op uw eigen apparatuuur opslaat maar op een stukje ruimte op een server van bijvoorbeeld Microsoft of Apple. Uiteraard zijn er veel meer aanbieders van Cloud ruimte, de prijzen lopen behoorlijk uiteen. Het voordeel van de Cloud is dat u altijd een backup heeft van uw bestanden waardoor deze ook in geval van verlies of crash van uw apparatuur bewaard blijven. U dient wel altijd  verbonden  met het internet (WiFi, 3G/4G en binnenkort 5G) te zijn om uw bestanden te kunnen bewerken.  IT Home Service kent de wereld van Cloud goed en helpt u graag bij het kiezen van de juiste cloud en de installatie ervan.

IT Home Service