Site Overlay

Smart Home

Een Smart Home is een huis waarbij verschillende handelingen, denk aan de televisie aanzetten, lampen aanzetten of een melding krijgen op je mobiel wanneer de bel gaat, zijn geautomatiseerd. Dat houdt dus letterlijk in dat er allerlei technische snufjes worden toegepast om je huis te voorzien van geautomatiseerde processen. Dit geldt voor zowel in het huis als rondom het huis.

De moderne tijd brengt grote gemakken met zich mee. U kunt uw verlichting thuis of op kantoor op afstand bedienen. Het maakt niet uit of u bij de buren zit of u bijvoorbeeld op vakantie ‘Down Under’ bent. Zolang er een WiFi verbinding actief is, kunt op vele manieren uw verlichting via uw smartphone en tablet bedienen. Op internet worden vele systemen aangeboden maar het is maar de vraag of u wel datgene aanschaft waar u zich prettig bij voelt.

Net als uw verlichting kunt u ook uw verwarming op diverse manieren buitenhuis bedienen. Zolang uw verwarmingsketel geschikt is voor een ‘slimme thermostaat’ dan kunt u via uw smartphone en/of tablet uw huis verwarmen of juist voor een lagere temperatuur kiezen om het milieu en uw portemonee te sparen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk dat als de verwarmingsapp op de smartphones van al uw familieleden is geïnstalleerd, de verwarming uit gaat als het laatste aanwezige familielid het huis verlaat of weer op temperatuur komt als het eerste familielied in de buurt van uw huis komt.

Wij kunnen snel bepalen of uw CV instalatie geschikt is voor deze modere techniek. Er zijn veel mogelijkheden die IT Home Service u graag in een persoonlijk gesprek uitlegt.

IT Home Service is leverancier van dergelijke sytemen en adviseert u graag welke apparatuur en software het beste bij u past.

IT Home Service